Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Facebook конекција

Здраво другари,


Денес јас би сакал да ви зборам за новата опција за поврзување преку вашиот Facebook акаунт. Вие можеби сте го забележиле новото копче на нашата почетна страна која вели "Log in via Facebook". Ова копче ќе би обозможи да се логирате во играта само со еден клик без да пополнувате корисничко име или лозинка.

Како функционира? Прво вие морате да го конектирате вашиот акаунт во Подесување. За да го направите тоа, вие морате да бидете конектирани на Facebook. Доколку сте вејќе приклучени на Facebook, само пратете ги инструкциите на страната. За ова повеќе ке мозете да проќитате во Водичот. Не го користете Log in via Facebook копчето ако не сте конектирани на акаунтот. Во спротивно, ќе бидете пренасочени да се регистрирате преку Facebook и на тој начин ќе создадете комплетно нов акаунт.

Јас би сакал исто така да објавам дека вие сеуште можете де се приклучите на анкетата за предвидување. Ние ја понудивме Англиската Премиер лига, UEFA Лига на шампиони, Тенис US Open и FIBA Светското Првенство. Овие анкети ке можете да го најдете тука.

Ние исто така додадовме нова апликација наречена Моментални резултати. Ова беше дел од нашиот стар дизајн и сега ние ја преместивме во апликацијата. Тука ќе мозете да ги видите поменталните резултати од фудбал, хокеј на мраз, тенис и кошарка. Сега ќе можете да споделат сите овие апликации со вашите пријатели со кликање на копчето делат во примената на вашиот избор.

Последно, но не и најмалку важно, јас треба да ти кажам дека сега може да има вашиот тим избришан ако не сакате да играте некој спорт или пак ако сакате да ја започнете повторно со нов тим. Едноставно кликнете на вашиот тим поставувања и изберете ја опцијата да му го одземете вашиот тим. Процесот на тимот отповикување зема 7 дена и може да се смени твојот ум во секое време во текот на овој период и го откаже целиот процес.

Имајте пријатен ден!


Постари вести
07/2020

03/2020

01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

Покажи повеќе