Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Вести од напредокот во кошарката

Драги пријатели,

со задоволство ви објавуваме дека направивме добар напредок во развојот на кошарката во изминатите недели. Нека ви објавам што направивме до сега.

Теоретскиот дел на кошарката е виртуелно готов и направивме голем напредок во програмирањето. Голем дел од кодот е готов. Има уште работа, но напредуваме се секој ден. Текстовите се 95% готови и преведувачите веќе работат на преводот. Графиката е приближно 50% готова.

Исто така сакам да ја искористам можноста да ви кажам за новите нешта и промени што ќе можете да ги видете во кошарката. Веројатно најважната е дека сезоната ќе трае 70 наместо 112. Тоа значи приближно 5 сезони секоја година и многу подинамична игра. Ќе можете да играте до 3 меча на ден и ќе има лигашки меч скоро секој ден.

Секоја лига ќе биде поделена во 2 дивизии со по 8 екипи. TПрвите 4 екипи од секоја дивизија ќе играт плејофи, а останатите ќе играт во група за испаѓање. Ќе има по 4 меча помеѓу екипите од иста дивизија и 2 меча помеѓу екипите од различна дивизија во регуларната сезона. Плејофите ќе се играт во три рунди од подобар-од-пет серии.

Една од карактеристиките на играчите ќе биде нивната височина. Играчите ќе излегуваат од академијата со определена визочина и ќе растат до определена точка каде што ќе сопрат.Височината ќе биде важен фактор во играта и ќе определува на која позиција ќе игра играчот.

AДруга новост ќе биде опцијата да се определува цената на билетите. Ова ќе ви овозможи да си максимизирате приходите од билети. Ќе размислиме да ја воведеме оваа опција и во останатите спортови.

Сигурен сум дека прашањето што си го поставувате е кога ќе се пушти кошарката. Не сакаме да даваме точни дати затоа што има многу неочекувани работи што можат да се случат, но веруваме дека можеме да ја пуштиме бета верзијата до 2 месеца. Па така се надеваме дека до касен Јуни или ран Јули сите ќе можеме да менаџираме сопствена екипа во кошарка.

Имајте пријатен ден!



Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе