Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Миграцијата е успешна

Здраво пријатели,

Како што знаете, PowerPlay Manager се пресели на нови сервери. Миграцијата беше без поголеми потешкотии и само мал број на грешки се појавија. Овие грешки се предизвикани од различни подесувањата на серверот и понови верзии на PHP и MySQL. Ние работиме за време на Велигденските празници за да бидеме сигурни дека се помина добро. Некои грешки лесно се поправија, додека други претставуваа тежок предизвик. Меѓутоа ниту една од овие грешки не влијае на играта на било кој начин. Некои функции се прекинати се додека не се поправат.

Еве една листа на познатите грешки кои не треба да ги пријавите:

  • погрешно рангирање во Топсекцијата
  • погрешни YouTube линкови
  • PPM тимската страница не работат во хокеј и фудбал
  •   филтерот на земјите на PPM тимската страница не работи

Карактеристики кои привремено не функционираат во фудбалот

  • Ознака на капитенот на страницата на играчите
  • Тимоски вести праќачите
  • Страницата за омилени тимови
  • Показателот на позицијата на Тренинг страницата
  • ознака за бројот на предизвици
  • Надградби на Топ секцијата

Ние ќе продолжиме со решавањето на грешките кои се излезени во текот на миграцијата. Откажаните карактеристики постепено ќе бидат повторно пуштени. Ние би сакале да ве замолиме за трпение додека се работи на овие грешки. Ако најдете грешка која не е на листата погоре, може да ја пријавите на нашата тема за грешки.

Имајте пријатен ден!Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе