Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Поканете нови менаџери и освојте Nintendo Wii!

Драги Менаџери,

заедно со лансирањето на новиот дизајн,исто така ја лансиравме и новата капмања за реферали.Помогнете ни да ја зголемиме заедницата на менаџери а во исто време заработете кредити и учествувајте во наградната игра за Nintendo Wii и за една од робите на ППМ.

  • 1x Nintendo Wii
  • 3x ППМ маици со име на победникот
  • 1x ППМ капа со име и знаме

Кампањата започна вчера (10 Мај) и ќе заврши на 30 Јуни.За секој нов менаџер кој ќе достигне искуство 11 во еден спорт,добивате 1 поен и 15 кредити.Тоа значи дека можете да добиете 2 поени и 30 кредити за секој реферал.Ако соберете 20 поени,учествувате во лотаријата за Nintendo Wii и капа.Три менаџери со најмногу поенина крајот на натпреварувањетодобиваат маица.Резултатите ќе бидат израчунати во втората половина на Јули.

WiiСите правила и детаљи за натпреварувањето можете да ги најдете овдека.

Пријатен ден!

KrojfПостари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе