Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Две кредитни опции се преместени во PRO пакет

 

Драги менаџери,

како што ви ветивме пред неколку недели, ние продолжуваме да ги преместиваме кредитните опции во PRO пакетот. Денес им овозможивме на корисниците на PRO пакет да бараат противници со пакови и знаменца бесплатно. Се разбира, има два вида на ова пребарување.

  • Барај соодветен противник кој ќе ја прошити светската колекција - оваа опција ќе им овозможе на собирачите полесно да најдат тим со пак и знаменце од некое специфично ниво на лига. Оваа опција е сега бесплатна за корисниците PRO пакет. Цената за останатите останува иста - 2 кредита.
  • Парај соодветен противник за зголемување на колекторската галерија - оваа опција ти овозможува да најдеш 3 различни противници чии пакови и знаменца сеуште ги немаш. Оваа опција стана дел од PRO пакетот. Цената за останатите корисници останува иста - 3 кредита.

Oвие промени се дел од тековниот напор за се зголеми зредноста и желбата за PRO пакет, а да ги задржите парите.

Неодамна ние имплементиравме видео рекламирање за пренос на натпревар во фудбал. Овој нов дел од преносите беа пречекани со многу критики. Вие прашувате, зошто би ги рекламирале нашите натпревари до оние кои сеуште играат. Епа, глеавната причина е, подготнување на нешто друго. Наското планираме да отвориме фан шоп со официјални PowerPlay Mangager работи. Ние планираме да ја промовираме продавницата исто така и на преносот за време на натпреварот, и во хокеј и фо фудбал. Овој простор за рекламирање би се искотистио и за други цели, но ќе го намалиме бројот на реклами показани на PRO корисниците. Па така рекламите ќе бидат покажувани еднаш за време на преносот (за време на пауза) за котисниците на PRO пакет и некои реклами нама да бидат воопшто на корисниците на PRO пакет. Исто така, ако е возможно, рекламите покажани до котисниците на PRO пакет ке бидат пократки. Останатите корисници ќе ги гледаат рекламите на почетокот на секој пренос.

Видеото за промоција на фан шопот е завршен. Мозете да го видите тука:

Ве молиме имајте на ум дека работите во видеоте се уште не се достапни, но ќе бидат кога ќе биде отворен Фан Шопот.

Тоа е се, имајте пријатен ден!

 Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе