Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Фокусот е ставен на фудбалот

 

Здраво пријатели,

Пред да стигнам до главна тема на овие брзи вести , би сакал да ве известам дека на фреквенцијата на извлекувањето од академијата и персоналот е променета. Сега можете да ги повлече новите млади и кандидати за работа секоја недела. Кандидатите ќе доаѓаат секој понеделник а јуниорите секој петок. Се разбира бројот на кандидатите и јуниори по едно повлекување ќе биде преполовена. Оваа промена беше најавена во една од претходните вести.

Како што знаете, ние планираме голема надградба на моторот на фудбалските натпревари. Пред да стигнеме всушност до менувањето на кодот, ние прво мора да го анализираме со цел да се добие целосно разбирање за него. Творецот на моторот не е веќе дел од нашиот тим и ова предизвика доцнење во нашата работа на овој критичен дел од играта. Сега наш врвен приоритет е да се направат подобрувања кои ќе ја прават играта позабавна и пореална.

Постојат неколку прашања што сакаме да се обратиме. На пример за влијанието на губење на играчот  поради црвен картон, пресметката на прекршоците и картоните во целина, голови од ударите од аголот и слободните удари итн Ние исто така ќе ги утврдиме грешки во врска со преносот во живо како играчот се појавува во пренос откако бил заменет.

Во меѓувреме работата и на националните тимови напредува. Планот е да ја започнеме следната сезона со изборите за менаџери на националните тимови на крајот од оваа сезона. Ние ќе ве информираме.

Имајте добар викенд!

ПС: Не заборавај дека од 1 јуни, новите цени ќе стапат на цена. Имате само 3 дена да купите кредити по сегашната цена.

 Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе