Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Нови кориснички статистики

 

Драги пријатели,

денес ние имаме зголемена страна за Статистика . Можете да најдете овде многу нови статистики и рангирања и да видиме како ќе се споредите со остатокот од светот или со вашите колеги сонародници.

Под Поддржувачите можете да ги најдете рангирањата на менаџерите во согласност со најмногу купени кредити, најмногу заверена покани, најмногу денови со ПРО пакет претплата, најмногу потрошени кредити по кредитни можности, најмногу кредитни турнири организирани и најмногу пакови / знаменца креирани. Во Менаџерскиот дел можете да ги најдете рангирањата според  најмногу стекнатото искуство, најмногу учества на ППМ средби, најмногу најавувања, најдолго време поминато во корисничка сметка и најмногу пишувања на форумот.

Потоа, тука е делот кој ги рангира државите врз основа на највисок процент на ПРО корисници, најмногу менаџери и акумулираната статистика на најмногу заверени покани, најмногу најавувања и најдолго време поминато во корисничка сметка.

Некои од овие статистики биле таму и пред тоа, но повеќето од нив се нови. Во категориите каде е можно да се освои некоја награда, исто така постои индикација до секој корисник кој има освоено  награда. На пример за добивање на 500 потврдени покани, ќе добиете бронзена награда на вашиот профил. Можете да ги видите сите достапни награди што можат да се освојат тука.

Конечно, ние би сакале да ве информираме дека ППМ основачите официјално ќе ги објават своите планови за во иднина во однос на развојот на следниот спорт на состанокот во Брно на 24 јуни. Сите сте поканети да присуствувате на оваа средба ако сакате да бидете таму, кога името на третиот спорт ќе се најави ќе можете да се регистрирате тука .

Имајте пријатен ден!

 Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе