Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Планирани попусти за подолгите корисници

Драги пријатели,

ви подготвивме специјален подарок за сите подолги корисници. За првите две недели од полната верзија на ракометот, ќе има50% попуст за ПРО пакет за сите оние кои се претлатени за повеќе од 700 дена на ПРО пакет во хокеј и фудбал комбинирано. Дури и ако играте само 1 спорт и ако сте претплатени повеќе од 700 дена за ПРО пакетот, ќе ви биде доделен овој попуст во ракометот. Попустот нема да важи за 7-дневните ПРО пакети.

Уште, ќе има специјални попусти за комбинирани ПРО пакети ако купите ПРО пакети за сите три спорта. Се разбира ќе има попусти за комбинирани ПРО пакети за секаква комбинација од 2 спорта како што имаме сега.

Handball liveНапредокот во ракометот оди со брз чекор. Енџинот е скоро готов и наскоро ќе почнеме да го тестираме и да го наместуваме. Исто сме на неколку недели од пуштањето на бетата. Оваа недела сакаме да ви покажеме скриншот од живиот пренос. Играчите моментално на теренот се представени на средината на теренот. Каде што има шут на голот, стрелецот е прикажан на местото од каде што скока за да шутира. Моменталната игра е прикажана на дното заедно со некои статистики. Кликнете на сликата за да ја зголемете.

Ново правило беше доданено наскоро:

If a manager finds an error in the game, he/she is obligated to report it to the game administrators.

You can read all the rules here.

As of today, we have moved the hockey game calculation time to 17:00 CET. That means that the deadline to set your lineup and tactics has also moved. We had to make this change because 45 minutes was no longer enough to calculate all games on a league game day.

In hockey we have improved the system that was selecting the three stars of the game. This change was applied at the start of this season.

As you already know, there was a change in the relegation/promotion key. In order to make it easier for you to follow and find out where your team may be relegated or promoted, we have added this information to League Info page in hockey.

That's all, have a nice day!Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе