Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Споредете ги тимовите во вашата лига

Драги пријатели,

Во нашите постојани обиди да го подобриме вашето уживање во играта, додадовме нова ПРО опција наречена Тимска споредба. Би We appreciate your support and we are always happy to add new features to the PRO pack for your convenience. I have already mentioned the launch of this new feature in the previous news, but due to another big new feature, there was not enough room to talk about this one in more detail.

So what exactly can you find on Team comparison page? You can find it under League -> Statistics in every sport and there is plenty of useful information to see here. On the General tab you can compare the teams' strength in every category as well as their OTR and number of fan club members. The Facilities tab shows the teams' facility levels as well as the accumulated level of all facilities. In case a team is in the process of upgrading a facitily level, it counts as 0.5 in this table. The Arena/Stadium tab tells you everything you need to know about the arenas or stadiums in your league. Names, capacities, accessories, everything is listed here. The Players tab shows the total number of players on each team, the average OR, average quality, average age and average career longevity of players.

In all of these tabs there is also the league average line which tells you whether your team is above or below league average in a selected category. Of course, you can sort the tables by clicking the column headers. You can also view the same statistics from other leagues that interest you.

We hope you will find this new tool helpful. Now lets move on to other topics.

Во хокеј, крајот на сезоната се ближи. Ние одлучивме да направиме регрупирање на двете најниски лиги во сите земји освен во:

Франција, Унгарија, Италија, Холандија, САД

Во сите останати земји направивме лигашко регрупирање со цел да ја зголемиме конкуренцијата, уживањето во играта и да ги тргнеме неактивните тимови.

Во ракометот, вчера ја поправиме грешката која ја пресметува тимската јачина. Влијанието од сезонската енергија е воведено во пресметувањето на јачината на тимот. За жал, оваа грешка беше приметена пред неколку дена од еден од корисниците. Откако беше откриена ја поправивме грешката без одолговлекување. Најважно сега е што се работи како што треба. Сеуште сме во првата сезона и грешка како оваа беше скоро невозможна да се открие во почетокот на сезоната.

Тоа е се, имајте пријатен ден!Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе