Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Бонуси за дневните приклучувања

Драги пријатели,

како што вејќе приметивте, од вчера ние започнавме да ги наградуваме играчите со финанскиски бонуси во дадениот ден. Овој бонус ќе можете да го одбивате со самото тоа што ќе се вклучите кон тимот секој ден. Со ова ќе можете да добивате додатни пари само преку вклучувањето. Овој бонус е е пресметан од парите за спонзор.

Ова го имплементиравме со цел да ги наградуваме активните менаџери. Сега вие ќе имате мала предност со тоа што сте активен менаџер за разлика од другите на кои тимот им е на "автопилот". Ве молиме имајте на ум дека доколку имате заменик да се вкличува на вашиот тим, бонусот нема да го добиете. Ќе мора вие сами да се логирате.

Имајте пријатен ден!Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе