Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Собирајте Велигденски јајца и добијте убави подароци!

Здраво пријатели,

Велигден е близу и ние ви приготвивме мала забава за празниците. Четири нови јајца ќе се појававуваат на страниците секој ден до 22 Април, 2014. Тоа се вкупно 32 јајца и ќе имате време до 28 Април да ги најдете.

Јајцата можат да бидат скриени на секоја страница. Може да ги најдете сите јајца дури и ако играте еден спорт. Добрите вести се, дека не мора да ги најдете сите јајца за да добиете награда:

  • За 20 јајца добивате 15 кредити и 15% бонус при купување на кредити
  • За 26 јајца добивате 20 кредити и 20% бонус при купување на кредити
  • За 32 јајца добивате 30 кредити и 30% бонус при купување на кредити

До вас е која опција ќе ја искористите. Штом ќе го соберете потребниот број, ќе можете да си ја подигнете наградата. Но ако го направите тоа откако ќе соберете 20 или 26 јајца, ќе ја изгубите шансата да добиете поголема награда.

Среќно и Честит Велигден!Постари вести
08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

07/2016

Покажи повеќе