Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Специјална понуда преку пејпал

Здр пријатели,

ви подготвивме специјална понуда во соработка со PayPal. Од 2-ри до 30-ти Јуни можете да земете до 350 екстра крадити fсо истата сума на пари ако сте го избрали PayPal методот. Понудата ги вклучува следните пакети:

  • за €13.90 можете да земете 100+10 = 110 кредита (10% бонус)
  • за €23.90 можете да земете 200+30 = 230 кредита (15% бонус)
  • за €35.90 можете да земете 350+70 = 420 кредита (20% бонус)
  • за €135.90 можете да земете 1400+350 = 1750 кредита (25% бонус)

Можете да купете кредити во PRO Zone. Не ја пропуштајте оваа шанса да си земете многу кредита со оваа специјална понуда!

Имајте пријатен ден!Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе