Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Добијте бесплатни кредити и помогнете и на вашата земја да расте

 

 

Здраво пријатели,

Затоа што ние би сакале играта да ви биде повеќе забавна за сите вас, би сакале да ве охрабриме да ни помогнете да ги зголемиме вашите локални заедници. Повеќе менаџери значи повеќе забава за сите нас. Помагајќи ни во овој потфат ние би сакале да ве наградиме со повеќе кредити. До сега се добиваа по 3 кредити за секој менаџер, кој ќе се регистрирал преку вашиот упатувачки линк и стигнал до 51 искуство во било кој спорт.

Знаеме дека за овој вид на систем е потребно долго време за да ги искористите придобивките од вашата напорна работа. Затоа решивме да ви даде можност да добиете повеќе кредити и да ги добиете побрзо. Вие сега ќе добивате не 3, туку 5 кредити за секој менаџер кој достигнува не 51, туку 11 искуство во било кој спорт. Се разбира ако менаџерот достигне 11 искуство и во двата спорта, тогаш можете да освоите 10 кредити за една препорака. Покрај тоа можете исто така да се здобите со кредити во износ од 5% на сите кредити купен од страна на корисниците регистрирање преку вашиот упатувачки линк.

Оваа кампања е валидна се до 31 мај 2011. Тоа значи дека имате многу време за да ги испратите овие линкови и да заработите убава сума на кредити.

Вие не знаат како или каде да го добиете линковите? Зошто не се обиде да ги користат нашите испрати на пријател форматот и испратете го на вашите пријатели. Или можете да испратите упатувачки линк преку вашиот Facebook или Twitter на профил. Можете да го поставите вашиот упатувачки линк како ваш потпис ако сте се регистрирале на некои играчки форуми. Ако имате свој веб-сајт, можете да користите еден од нашите банери со вашиот упатувачки линк. Постојат многу начини да се пратат покани и можете да ја користите вашата сопствена фантазија за самостојно да најдете нови. Можете да го проверите вашиот напредок во ПРО зоната.

Ве молиме бидете предупредени, дека ако дознаеме дека се обидувате да мамите на било кој начин за да добиете повеќе кредити, вашата сметка ќе биде блокирана.

Ако играте во земја која е мала и која нема сопствена лига и / или национален тим, всушност можете да помогнете на вашата локална заедница да порасте доволно за создавање на лига на вашата земја.

Добар лов!

 

 Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе