Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Добитници на маици

Здраво,

ви благодариме за учеството во такмичењето за PPM маици во толку голем број. Бевте одлични и скоро сите точно одговоривте на прашањето:Кога се роди почетната идеа за креирањето на новата игра Biathlon Mania?

Точниот одговор е Aвгуст 7, 2014.

Добитници се: SteeveFox, NiceJorgen и Alan Smith.

Честитки!

PS: Сакате да научите повеќе за Biathlon Mania? Like на Biathlon Mania Facebook page и ќе ги добиете најновите вести за развојот на играта!Постари вести
07/2020

03/2020

01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

Покажи повеќе