Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Oвoј Бoжиќ ќе биде пoлн сo изненaдувaњa

Здраво пријатели,

Божиќ доаѓа и ние сакаме да се забавувате а не само да јадите колачиња. Поради тоа припремаме изненадување за вас наскоро. Ова новина ќе донеси ново ниво на забава во играта. Сакате да знаете повеќе, пратете на  Facebook page и можете да освоите и кредити.

Нова сезона во ракомет

Наближува 6та сезона во ракомет. Се надевам сте спремни за добар старт во новата сезона. Време е за камп ако немате досега напраено. Пратете јa борбата за светски шампион world championship.

Ќе има прегрупирање во последните 2 нивоа во сите земји oсвен:

Чиле, Естoнијa, Фрaнцијa, САД

Поправки во кошарка

Ја поправивме калкулацијата на јачина на НТ во кошарка. Исто така е поправен багот каде статистиката од второто продолшение се додаваше на првото продолжение.

Имајте убав ден и пратете лајк на Facebook page.Постари вести
07/2020

03/2020

01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

Покажи повеќе