Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1298 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Играјте ги натпреварите инстантно без да чекате!

Здраво пријатели,

Ние подготвивме специјално изненадување за овој Божиќse. Од утре (15 декември) ќе можете да предизвикате некој противник и да го одиграте натпреварет без да чекате. This way you can measure yourselves against any team and test various tactical options.

Во истовреме, вие ќе се натпреварувате за наградата тим на денот. Секое утро во 8.00 CET ќе избираме групи од 100 клубови кои ќе се натпреваруваат за оваа награда. Интересно е тоа што, тимот со тимска јачина 50 ќе има еднакви шанси како и тимот со 300. Тоа се должи на бројот на поени кои ќе ги освоите кои се пресметуваат според односот на јачината на вашиот противник и вашата јачина. Останува на вас колку сакате да ризикувате и какви противници ќе изберете.

Доколку изборите место во првите три, вие ќе имате место и во неделната табела борејќи се за тим на неделата и reward in credits to boot! We will hand out rewards to three best managers in each sport every week!

Можете да одиграте до 15 инстантни натпревари во секој спорт во текот на денот. Секој ќе има бесплатни 5 натпревари. Доколку имате ПРО пакет, ќе можете да изиграте најмногу 10. Сите следни напртевари ќе се наплатуваат со 3 кредити за секој наптревар. If you are enjoying instant challenges and you want to play them a lot, you can buy convenient packages with discounts up to 60%.

You can read all the vital information in the guide in the Instant challenges section.

Но тоа не е се! Од утре па се до 6ти јануари 2015, ќе добивате Christmas gingerbread за инстантни натпревари. Every time you challenge someone, you will have a 50% chance of getting a piece of gingerbread. You can then exchange gingerbread for rewards such as packages of instant challenges or credits and a 30% bonus on purchase of credits. You can pick from a total of nine packages.

Have fun!Постари вести
12/2020

11/2020

07/2020

03/2020

01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

Покажи повеќе