Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Подобрување на симулаторот на натпревари

Здраво пријатели,

Ви носам интересни вести за денеска. Ние ги анализиравме статистиките од натпреварите одиграни досега и исто така симулиравме во ППМ фудбал илјадници натпреаври со нашиот симулатор со цел да го подобриме симулаторот на натпревари. Така конечно донесовме одлука да направиме некои корекции. Тоа не беше лесно.  Секоја корекција што ја правиме има влијание на другите делови од симулаторот. На крајот успеавме да најдеме баланс со кој сме задоволни. Еве ја листата на работи кои се корегирани:
  • зголемен е број на вкупни шутеви (тоа значи повеќе шанси, повеќе голови и помалку изненадувања)
  • намален е бројот на слободни удари
  • намален е процентот на голови од слободен удар 
  • намален е бројот на корнери
  • намелен е процентот на голови од корнер
  • намален е бројот на пенали
Сите овие промени се направени со цел да ја доближиме играта до реалноста. Ние ги споредивме статистиките од ППМ со статистиките од фудбалот во реалниот живот и врз база на тоа се направени овие корекции.

Подобрениот симулатор му дава на менаџерот подобра контрола на резултатите на неговиот/нејзиниот тим. Повеќе голови автоматски значи помалку изненадувања, но запамтете дека изненадувањата секогаш ќе бидат дел од играта. Тоа исто така значи помалку нерешени натпревари ( особено 0-0). Најважно е тоа дека поголемиот број на шутеви ќе му дадат на подобриот тим повеќе шанси за постигнување на гол претворајќи ја својата предност во голови.

Други вести се неколку мали промени кои ги направивме. Првата е дака ако ја вратите позајмицата предвреме, тоа не се случува веднаш. Позајмените пари ќе се отплатуваат во интервали од 1 час во исто време кога ќе се процесираат трансферите. Ова е со цел да се избегнат случаите кога позајмениот кредит се отплаќа повеќе пати бидеќи менаџерот кликнал повеќе пати на дугмето за враќање на позајмен кредит. Втората промена е дека сега ќе морате да ги сочувате промените што ќе ги направите за тренингот во образовниот центар. Досега страната се освежуваше секогаш кога ќе направевте промена. Ова е повеќе за да им помогне на менаџерите.

Има уште 11 дена од овој месец на препорачувачи. Еве ги моменталните топ 10. Запамтете дека добивате 1 кредит за секоја верификувана препорака кога ќе достигнете 10 препораки. Најдобрите тројца ќе добијат и ППМ сувенири.   

1  Holypaladin 401
2  Zikij 197
3  jackass9 156
4  marceloflm 142
5  eldorado 121
6  JosipDumancic 113
7  acko83 104
8  lucka17 76
9  pepo487 67
10  Ptak666 57

NBA погодување на резултати стартуваше денеска. Регистрацијата е бесплатна и наградите ќе бидат избрани и спонзорирани од нас.

Сакаме да ви се заблагодариме за подршката во нашата трка за освојување на рекламните билборди во Словачка. Благодарение на вашите гласови, завршивме на второто место и освоивме 20 билборди. Еве ја потврдата за тоа:


Голема благодарност за сите кои учестуваа во ова!


Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе