Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Доаѓа новата сезона

Здраво на сите,

долго очекуваната 5-та сезона е пред нас. Долго очекувана бидејќи ќе има некои промени. Ќе има нов енжин за натпревари, ќе бидат додадени националните тимови, ќе се одигра и првиот СуперЛигашки Куп, ќе има регрупирање на лигите и три нови држави ќе добијат нивни лиги.

Фудбалската сезона ќе започне негде околу 7:00am CET во Понеделник, 29 Август поради регрупирањето на логите и оделувањето на новите земји. Тоа ќе одземе неколку часови додека се биде спремно за повторното отворање. Се разбира ќе дадеме се од себе да ја вратиме играта онлајн колку што е можно побрзо. Би сакакале да ве замолиме да бидете трпеливи и да имате разбирање.

Ноќните пресметки ќе бидат истотака во 7:00am CET така да немојте да се вознемирите ако не ја добиете веста за новата сезона во утринските часови.

Како што навестивме предходно, ќе има регрупирање на последните две лиги во секој земја. Најпрво ќе се одржат редовните промоции и испаѓања. Подоцна тимовите од пониските лиги ќе бидат подредени спотед нивнитo BTP и потоа ќе бидат внесени во празните места во поголемата лига. Доколку нема доволно празни места, тимовите кои нема да направат исклучок, ќе останат во пониската лига, но тие ќе бидат групитани заедно во помалиот возможен број на лига. Празните лиги ќе бидат затворени се додека нема да биде потребно тие да бидат отворени. Истотака е можно да нема доволно тимови да ги пополнат празните места во второто пониско ниво на лига. Во тој сличај тимовите во второто ниво на пониската лига ќе бидат групирани заедно.

Исто така ни е мило да ве известиме дека ќе отвориме лиги во три нови земји: Кинески Тајпеи, индонезија и Малезија. Овие држави ќе добијат нивни лиги во 5-та сезона и нивните национални тимови во 6-та сезона.

Конечно, еве преглед на новата страна за тактики. Додадовме некои интерактивни слики и опција да ја промениш тактиката на полувреме врз основа на резултатот. Кликни на сликата за да видиш.

TacticsПостари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе