Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 Public account

ID: 5120
Словачка IV.4 (Позиција 22)
881 245 999
Јачина на тимот
Голман 13
Одбрана 15
Среден ред 15
Напад 8
Вкупно 13

3806

31.93

22/0

0

Pеклами


Public account
Тимски ИД 5120
Име на менаџерот Public account
Држава Словачка Словачка
Регион Bratislavský
Воспоставен 2010-06-01 (Сезона 1)
Лига Словачка IV.4 (Позиција 22)
Името на стадион Public arena (4800)
Вебстрана на тимот ---


Неодамна собрани знаменца

Најнови соопштенија за јавноста
Дрес на тимот
Голмански ракавици
Медиумски спонзорLOG: soccer_calendar