Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Бета верзијата на ракометот е тука!

Здраво пријатели,

Денот за кој сите чекавме конечно е тука! Бета верзијата на ракометот само што беше стартирана и можете да започнете со играта сега! Како што објавивме во Петок, можете да создадете тим во бетата за 30 кредита во првите 5 дена. После овие денови, бетата ќе биде достапна слободно. Ако се е добро,бетата е планирана да трае 14 дена.

Многу од вас се прашуваат зошто треба да се плаќа за бета. Причината зошто е така, е да се избегне падот на серверот заради преоптовареност што може да се случи заради обидот на голем број менаџери да создадат тим. Исто отварање на лига во земјите не е лесно и би било тешко да се оддржи ако бетата беше слободна од почетокот.

Што има за вас? Како прво, имате неколку дена да тестирате различни стратегии и тактики. Второ, корисниците што ќе создадат тим во првите 5 дена ќе имаат мала предност кога тимовите ќе се пополнат во лигата во целата верзија. Ќе има 3 важни критериуми со кои ќе ги определиме стартните позиции на секој тим.

Првата и најважна ќе биде аукцијата. За време на последната недела од бетата, ќе имате опција да резервирате место во лигата по ваш изборt. Секое место во секоја лига ќе има сопствена аукција и највисоката понуда ќе го заземе тоа место кога ќе почне целосната верзија. Ќе објавиме повеќе детали покасно.

Сите други места што нема да бидат продадени на аукција ќе бидат пополнени од тимови што не си резервирале место во аукцијата. Ќе ви биде даден избор дали саката да играте во највисоката лига, најниската лига лига или нема значење за вас. Старт во пониска лига има свои предности, затоа избирајте мудро. Корисниците ќе бидат подредени според времето и датата кога ги креирале нивните тимови во бета верзијата. Така ако платиш кредите во бета верзијата, сигурно ќе бидеш на повиско место и ќе имаш подобра позиција.

Сакаме да им благодариме на сите што се решија да ја подржат играт со креирање на тим со кредити или што земаа учество во аукцијата за подобри места. Сакаме да ве осигуриме дека целиот профит од ова ќе биде инвестиран во развојот на играта.

Се разбира, ќе го отцениме многу ако ни помогнете да откриеме што е можно повеќе багови за време на бета верзијата. Можете да ги пријавите на вашиот локален сервер за багови што се отворени од вашите локални модератори. Членовите на ППМ екипата ќе ги репортираат овие багови до тимот за развој.

Уживајте во играта!Постари вести
07/2020

03/2020

01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

Покажи повеќе