Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Нови земји со свои лиги и национален тим

 

Здраво пријатели,

ние сме возбудени во она што сакаме да би го соопштиме дека ќе отвориме лиги во седум нови земји следната сезона. Ние сме спеќни пораги тоа што интересот за PowerPlay Manager во овие земји доболно порасна за да го овозможи ова. Ова се 7-те земји:

Алжир, Австралија, Азербејџан, Египет, Индија, Јапонија, Мароко

Сите овие земји ке имаат свои национални тимови следната сезона. На нив ќе им се приклучат Кинески Тајпеи, Индонезија и Малезија кои имаат свои лиги уште од почетокот на оваа сезона. Вие ќе можете да се пријавите на изборите за менаџер на овеи десет земји.

Ние малку го променивме системот на избори и И ќе можте да се пријавите во вашиот профил на тимот. Пдтоа ќе мора да креирате презентација која ќе биде прикажана на гласачите на страната за Избори. Оваа промена беше претставена да го подобри првиот криг при изборите. Само иние кои се пријавиле ќе може да добиваат гласови за време на сезоната. Вториот круг ќе биде одржан во првата недела од сезоната каки и обично. До предмалку, вие можевте да давате подршка на секој менаџер во првиот круг од гласањето и гласови добиваа и оние кои ниту помислиле да ја држат оваа позиција.

Исто така ново е и тоа што гласновите ќе може да ги праќате и за време на последната недела од сезоната. Па така отидете видете го кандидатите од важата замја (доколку има избори во вашата земја) и осигураљјте се дека вашиот кандидат го има вашиот глас и да се квалификува за вториот круг кој започнува во Понеделник. Вашиот глас ќе можете да го дадете во на профилот на тимот на вашиот кандидат. Само најдобрите 10 базирано на гласовите ќе продолжат во следниот круг.

Ние ја подобривме и PRO опцијата наречена Oпцијата за автоматско барање на противник која ќе ви овозможи да ги поставите истите ускови за една недела или дури и месец, не само за еден ден. Како работи? Само кликнете на датук во вашиот календар каде што немате закажано натпревар и отворете го Автоматското барање на противник. На дното ке видите нова опција каде ќе можете да одберете да ги поставите истите услови и за тој ден. Подесувањата ќе бида зачувани и системот ќе ви најде соодветен противник за секој ден кој ви е празен најбрзо кога ќе биде овозможено.

Божиќни попусти

Би сакале да ве потсетиме дека бижиќните попусти ке истеќат за 9 дена (Декември 22, 12.00 CET). Доколку купите PRO пакет за 12-месеци хокеј+фудбал, ќе зачувате 160 кредити. Активирајте ги или пролонгирајте ги вашите PRO пакети тука.

Доколку сакате да купите кредити преку банкарска сметка, не оставајте го тоа за последниот ден, бидејќи може да не ги добиете кредитите на време.

Имајте пријатен ден!

 Постари вести
01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

Покажи повеќе