Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

ППМ продавница краток вовед

Здраво пријатели,

подготовките на нашата ППМ продавница за производи стигна до завршна фаза. Многу наскоро ќе можете да купувате рекламни маици, поло маици, капи и магнети. Решивме да ви покажиме неколку слики на она што можете да очекувате. Вие ќе бидете во можност да го ставите вашето име на повеќето од овие предмети и на некои од нив знамето на својата земја. Се надеваме дека ќе ви се допаднат и ќе се придружите на оние задоволни сопственици, кои биле во можност да ги добјат веќе на различните состаноци или оние кои ги освоиле на натпревари и турнири.

Polo Represent SVK

Пазарската извидник функцијата се спроведува во фудбалот денес. Како и во хокејот, тоа е кредитна функција. Пазарскиот извидник бара играчите кои се продаваат во текот на тековната сезона, плус двете претходни сезони врз основа на филтер опции кои сте ги поставиле. Ова ви овозможува да се пресмета можната цена на играчи кои ќе сакате да ги продавате или купувате. Само внесете вредности на сличен играч чија цена сакате да се измери и пребарајте.

Уште една кредитна функција наречена пазарски агент сега се развива. Овај агент ќе надава за играчите, ако сте отсутни. Вие само одредете ја максималната цена сакате да ја плати за тој играч и агентот ќе наддава за него автоматски секогаш со најниската можна цена. Ние ќе донесеме повеќе детали подоцна.

Polo Represent CZE

Работите на новиот фудбалски мотор исто така напредуваат. Анализата на кодот е завршена и сега се работат на решенија од најважните прашања.

Денес исто така спроведуваме некои безбедносни мерки за претпазливост во врска со кориснчките најави. На пример веќе не е можно да влезете во ист профил од 2 различни компјутери или интернет прелистувачи во исто време. Ние исто така направивме да биде невозможно за гледачка да се најавите додека профилот на сопственикот е онлајн.

Неколку посебни правила се воспоставени со цел да се спречи можни проблеми со гледачка:

  • Ако корисникот и неговиот / нејзината гледачка игра PowerPlay Manager од истата интернет конекција (на пример исто домаќинство, училиште или на работа) тие не можат да купуваат играчи или членови на персоналот еден од друг.
  • Корисникот има целосна одговорност за постапките на неговиот / нејзиниот гледач. Секоја штета предизвикана од гледачката ќе биде компензирана.
  • Влегување на корисникот како гледачка неколку пати против неговата / нејзината волја е забрането.

Забележете дека ова не значи дека ако гледачката ги крши правилата додека е на сметката на некој друг, дека ќе се извлече без казна. Можете да ги прочитате сите правила  тука.

Имајте пријатен ден!Постари вести
01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

Покажи повеќе