Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Специјална понуда преку paysafecard

Здраво пријатели,

ви приготвивме специјана понуда во соработка со paysafecard. Од  7 Април до 30 Април можете да земете до 130 екстра кредити за истата сума ако го користите овој метод за плаќање. Понудата ги вклучува следните пакети:

  • за  €10 добивате 65+15 = 80 кредити (23% bonus)
  • за €25 добивате 200+50 = 250 кредити (25% bonus)
  • за €50 добивате 420+130 = 550 кредити (30% bonus)

Исто така би сакале да ве известиме дека овој метод е најлесен и тотално анонимен. Се што треба да направите е да купите paysafecard од local paysafecard retailer, внесете го ПИН-от од вашата карта и кредитите ќе ви бидат доделени моментално. За секое плаќање, селектираната сума ќе биде истеглена од вашата карта. Можно е да користите повеќе карти за едно плаќање ако немате доволно кредит на картата. Може да купите кредити here.

Не ја испуштајте оваа специјална можност!

Имајте пријатен ден!Постари вести
01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

Покажи повеќе