Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

СМС плаќање и други вести

Здраво пријатели,

по долги преговори и некои проблеми со спроведувањето, конечно сме во состојба повторно да го лансираме СМС плаќањето во 18 земји. Плаќањата во овие земји беа тестирани со помош на нашите ППМ членови на тимот. Ние би сакале да им се заблагодариме за тоа. Еве ја листата на земји каде што сега може да се купат кредити преку СМС:

Австрија, Белгија, Босна и Херцеговина, Бугарија, Франција, Германија, Латвија, Литванија, Холандија, Португалија, Русија, Србија, Словенија, Шпанија, Швајцарија, Шведска, Велика Британија, Украина

Во поголемиот дел од овие земји, цените се подобри отколку што беа со нашиот поранешен обезбедувач на услуги. Тоа значи дека можете да добиете повеќе кредити за истата сума на пари. Можете да ги купите кредитите тука.

Други земји се уште чекаат да се тестира или одобри. На пример во Австралија ние треба исполниме некои услови пред операторите да ги одобри нашите услуги. Еве е листата на тие земји:

Австралија, Хрватска, Данска, Естонија, Финска, Грција, Унгарија, Ирска, Македонија, Норвешка, Романија, Турција

Ние ќе ве информираме кога овие земји ќе станат достапни.

Сега и за други вести. Ќе ми биде драго да слушне дека уште од минатата недела, сезонската енергијата на играчите се намалува врз основа на нивното играчко време. Ако се направи замена во 80 минута, играчот кој доаѓа на теренот, ќе изгуби само 1/9 од енергија во споредба со играчите кои го играат целиот натпревар. Истото важи и за играчот кој бил заменет. Во овој случај заменетиот играч ќе изгуби 8/9 од енергија во споредба со еден играч кој го игра целиот натпревар.

Ние исто така ја поправивме ситната бубачка со страницата на повреди во Лигата, каде што понекогаш можеше да гледате празни реда.

Конечно, ние сме среќни да објавиме благодарност на нашиот графичар dilong, сега имаме нов фудбалски трофеј. До сега овие трофеи беа само копии од хокеј (исто така, создадени од dilong), но сега, тие се препознатливи на прв поглед. Се надеваме дека ќе ги сакате.

Имајте пријатен ден!

 Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе