Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Имплементирани повеќе сугестии

Здраво,

продолжуваме со подобрувањето на играта така што ги имплементиравме вашите сугестии. Денес ставивме во функција две од вашите предлози. Првиот предлог се однесува на креирањето на пакови, знаменца, маска на голмани, ракавици, дрес како и патики на играчите. Досега плаќањето беше на почетокот на целиот процес. Прво моравте да платите, а потоа да го прикачите и изменувате вашиот дизајн. Отсега тоа ќе се случува на крајот на целиот процес. Тоа значи дека ќе можете да го прикачите вашиот дизајн и кога ќе бидете задоволни како изгледа, да платите за него.

Дали сте сретнале трансфер кој ви е сомнителен, но не сте можеле да го пријавите, затоа што не е завршен? Отсега немора да го чекате крајот. Од денес можете да пријавите сомнителен трансфер пред да заврши тренсфер периодот. Но внимавајте кога пријавувате трансвер, бидејќи злоупотребата на оваа опција е против правилата и е казнива.

Кошаркарски вести

Ги поместивме лигашките натпревари во 12 земји за еден час порано од 20.30 CET во 19.30 CET за да ги направиме преносите во живо повеќе посетени од менаџерите во овие земји. Тие земји се:

Белорусија, Бугарија, Естонија, Финска, Грција, Латвија, Литванија, Романија, Русија, Турција, Украина, Остаток од светот

Што е следно?

Можам да ви кажам малку од нашите идни планови. Има уште неколку сугестии кои ќе ги имплементираме во блиска иднинја. Среќни сме што вие ни помагате да ја подобриме играта на овој начин. Исто така направивме неколку опции од ПЛУС пакетот да бидат бесплатни за користење. Некои од нив се однесуваат на драфтот. Наскоро очекувајте повеќе вести.

Имајте пријатен ден!Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе