Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

1000 дена PPM хокеј

 Драги менаџери,

Минатата Сабота, 14 Јануари, се одбалажаа 1000 денови од лансирањето на целосната верзија на хокејот на PPM. Драго ни е што ова можеме да го споделиме со сите вас, кои не подржувате сето ова време и се надеваме дека тоа ќе продолжи и во деновите кои што следуваат.

Но ова не е единствената вест која ја припремив за денес. Ние направивме неколку помали промени на енжинот за хокеј за следната сезона:

  • Промена во пресметувањето на прекршоци: Оваа промена беше направена за да би се намалиле потенцијалните екстремни вредности во пресметувањето на прекршоците. Со други зборови, доколку еден тим има поприлично голем број прекршоци, ветојатноста за добивање на нова се намалува. На пример, натпреварите каде едниот тим има 8 ситуации со играч повеќе, а другиот тим 0 би трбало да бидат ретки.
  • Влијаниото на енергијата на шутирање: Се до сега, шутот на некој играч не влијаела енергијата. Поради ова, процентот на одбрани на голманот опаѓаше за време на плејофот поради тоа што голманите не се толку свежи како на почетокот на сезоната.

Новата сезона исто така ќе донесе и нов систем на избор на менаџери на националните тимови во хокеј. Следете ги вестите за повеќе детали.

Слободни играчи во фудбал

Би сакал да ве потетам дека наскоро ќе започнат да се појавуваат слободни играчи и во фудбалот. Овој систем ќе работи на истиот начин како и во хокејот. Сите детали ќе бидат објавени во прирачникот, штом ќе започне ова. За оние кои не играат хокеј, само би рекол дека играците кои имаат 26 години ќе можат да потпишат договор со најголемиот понудивач откако ќе истече нивниот договор. Меѓутоа, ќе можете да го задржите играчот со одреден "попуст за домаќинот". Доколку дозволите играчот да си оди, ќе добиете финансиска компензација од 50% цената од потпишаниот договор со новиот клуб. Исто така ќе можете да го заштитите вашиот најдобар играч со доделување на некој сезонски попуст, со што би се зголемил попустот за домаќинот.

Оптимизација на форумите

Во моментов работиме на оптимизација на формите т.е. оптимизација на базата за податоци. Бројот на непрочитани пораки во колоната со најновите постови е привремено исклучен. Штом оптимизацијата биде завршена, бројат на непрочитани пораки ќе биде вратен, меѓутоа, бројачот ќе мора да биде ресетиран за сите корисници. Тоа значи дека сите постови кои сте ги прочитале порано, ќе бидат означени како прочитаниe, и тоа од самиот почеток. Сметаме дека после овие промени, форумите нема да го оптеретуваат нашиот сервер како што е до сега.

Промена во СМС кодовите во Велика Британија и Швајцарија

Информација за жителите на Велика Британија и Швајцарија. Ве молиме имајте на има дека адекватниот СМС текст во овие две земји е променет. Доколку сакате да купите кредити прку СМС, ве молим проверете ја ПРО зоната за да го видите адекватниот текст кој што ќе треба да го пратите. Во спротивно, вашата уплата може да не биде извршена.

Исто видете го и подобрениот график за јачината на тимот и графикот за поманата на позицијата табелата во лигата кои ги имплементиравме вчера!

Имајте приајтен ден!

 Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе