Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Покани пријатели во твојата лига

Здраво момци,

вчера пуштивме 2 нови опции.

Можеш да поканиш пријатели во било која лига каде што има слободни тимови. Кликнете на иконката веднаш до името на слободниот тим во лигата и ќе добиете специјален линк што можете да го пратите на пријател. Ако пријателот си регистрира тим преку овој линк, тој или таа ќе добие тим што вие сте му го дали. Истото работи на веќе регистрирани корисници што немат тим во тој спорт. Опцијата ќе ве чини 30 кредита но ако пријателот достигне искуство од 51, ќе добиете целосен надоместок на кредитите. Можете да го искористите линкот и за вас и да се префрлите во друга лига, но ќе треба прво да го откажете постоечкиот тим. Во тој случај нема да ви се вратат кредитите дури и да достигнете ниво од 51. Го редуциравме периодот на чекање за отказ од тимот до 3 дена за да го направиме овој процес побрз.

Ако се приклучи нов корисник преку овој линк, тој или таа ќе стане твој реферал и можеш да добиеш некој кредит во случај тимот да остане жив. Ако го дадеш линкот на корисник што е веќе регистриран, овој корисник ќе стане твој реферал во случај да не е реферал на некој друг. Можеш да ги видеш сите свои покани како и оние што ја искористиле резервацијата во лигата во ПРО зоната на League friends. Сите линкови се валидни за 7 дена.

Се разбира, ако корисникот е регистриран во земја различна од лигата каде што веќе си резервирал, тој или таа нема да може да креира тим во таа лига.

Другата нова функција е is Споредба на тимовите што можеш да ја најдеш под Лига -> Статистика во сите 3 спорта. Тука можеш да ги споредуваш тимовите во лигата во сите категории и ќе ти покажува каде си во однос на другите во лигата. Оваа е ПРО функција.

Имајте убав ден!Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе