Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Освој дрес од национален тим

Здр пријатели,

Светското првенство е во финалната фаза и ви подготвивме натпревар кадешто можете да освоите дрес на идниот шампион на Светското првенство 2014. Секој може да се придружи. Се што треба да направите е да одговорите на едноставно прашање и влегувате во лотаријата. Не чекајте и поканете ги вашите пријатели истотака.. You can find the competition on our Facebook page.

Enter the competition 

Освој кредити на ППМ!

Сподели ја оваа апликација јавно на Фејсбук до 13-ти Јули за шанса да освоите 30 кредита. Произволно ќе избереме 10 победници на 15-ти Јули.

Како да го направите?

1. Кликнете SHARE APP во апликацијата.2. Означете јавно споделување.3. Внесете ‪#‎answerandwin‬ во полето за текст и кликнете Share.Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе