Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Доаѓаат многу нови опции

Здр пријатели,

13-тата сезона во фудбал завршуваи ние имаме многу нови опции промени подготвени за новата сезона. Првата промена е веќе применета и е во врска со понудите за генералниот спонзор.

Ако играте хокеј или ракомет веќе знаете дека добивате 3 разлишни понуди секој ден. Една регуларна понуда со фиксирани исплаќања, една понуда што ви дава екстра бонуси за секоја победа во лигата, и една понуда со бонуси за пласирање на замислената позиција на определени моменти од сезоната. Можете да прочитате се за ова на guide.

Уште, сега можете да ги гледате понудите од спонзорите, медиските и понудите за ВИП ложите предвремено за кредити. Оваа промена прво беше применета во ракометот, сега стапува во сила и во фудбалот.

Како што објавивме порано, ќе има неколку промени за следната сезона:

  • драфт на 2 недели пресметано со регуларниот избор од академијата
  • влијанието на важноста на лигашките натпревари на идната посетеност на мечевите на домашен терен
  • влијанието на важноста на натпреварот врз хемијата и искуството стекнато од играчите
  • нема да биде возможно да имате повеќе од 8 тренери од исти вид (ако имате повеќе можете да ги задржите, но не можете да додавате нови)
  • генералните спонзори, медиските спонзори и наемите на ВИП ложи нема повеќе да влегууват во предвид во претсавиувањето на тимот во меќународни купови (но бонусот за квалификувањето ќе остане)
  • ќе додадеме индикатор за силата на тимот во репортот за натпреварот

TЌе има и регрупирање на лигите за да се елиминираат тимовите без менаџер од најдолните две лиги во означените земји. Регрупирањето ќе стапи во сила во повеќето земји ОСВЕН во следните:

Africa, Australia, Canada, China, Czech Republic, Denmark, England, Europe, France, Germany, Hungary, Iran, Japan, Mexico, Moldova, Oceania, Paraguay, Portugal, Saudi Arabia, Scotland, Serbia, Spain, Ukraine, USA, Venezuela

Со среќа на сите во новата сезона!Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе