Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Paysafecard е тука!

 

Здраво пријатели,

Конечно пристигна денот кога ќе можете да купувате кредити побрзо, побезбедно и полесно преку paysafecard. Во случај никогаш да не сте слушнале за тоа, тоа е метод на плаќање каде што немора никаде да се регистрирате, не ви треба банкарска сметка или кредитна картичка. Се што ви е потребно е да отидете и купите paysafecard во некоја од постоечките продавници во вашето соседство, потоа го внесувате пин-кодот на картичата во paysafecard формуларот и со тоа сте ја завршиле работата.

За да ги најдете продажните места и цените на картичките во вашата земја, ве молиме да ја посетите веб страната на paysafecard тука: http://www.paysafecard.com/

Од земјите кои се на листата ние ги подржуваме следните:

Австрија, Белгија, Кипар, Чешка, Данска, Франција, Германија, Грција, Ирска, Италија, Луксембург, Холандија, Норвешка, Полска, Португалија, Романија, Словачка, Словенија, Шпанија, Шведска, Швајцарија и Велика Британија.

Како и да е, не подржуваме плаќање од Аргентина, Мексико и САД. Ако сте во некоја од овие земји, ве молиме да изберете друг метод на плаќање.

Поради земјите со валута различа од еврото, ние додадовме опција за плаќање од 1 евро, да им овозможиме на корисниците од овие земји да користат што е можно повеќе кредити од нивната картичка. Замислете си дека имате картичка која има одредена вредност во вашата валута, ајде да речеме 300 чешки круни. Тоа се приближно 12 евра според тековниот курс. Значи, вие ќе можете максимално да ја искористите вашата картичка, правејќи 1 уплата од 10 евра и 2 уплати по 1 евро.

Ние сме скоро на половина пат од месецот на препораки. Најдобриот препорачувач веќе си осигура 300 кредити. Тоа е скоро доволно да се купи PRO пакет за 12 месеци. Сеуште имате време да ги достигнете истите бројки. Еве ги моменталните топ 10:

1  Holypaladin 297
2  jackass9 153
3  marceloflm 126
4  Zikij 118
5  lucka17 69
6  pepo487 63
7  JoNaSpac17 45
8  wewe883 43
9  cichy90 41
10  JosipDumancic 35

Имајте убав ден и многу среќа во препорачувањето на играва на вашите пријатели!

 Постари вести
07/2020

03/2020

01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

Покажи повеќе