Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Лансирани се промените на маркетот

Здраво другари,

на почетокот на оваа недела објавивме некои промени на маркетот кои ке стапат на сила од денес. Некои од вас изразија незадоволство особено со фактот што максималната почетна цена е 100 милиони. Многу од вас рекоа дека нема да ризикуваат да стават играч на маркетот, ако не им е гарантирана цената која ја сакаат.

Па затоа, имаме одлични вести за вас. Подготвиваме опција со која ќе можете да продавате играчи без да го ставите на трансфер листата. Другите менаџери ќе можат да даваат понуди и доколку понудата биде прифатена играчот ќе биде поставен на трансфер листата 7 дена, за останатите менаџери да имаат рамноправна можност да го купат играчот. Првата понуда автоматски ќе биде понудата од тимот кој ви има понудено цена за играчот и ваквата понуда нема да биде подлежна на аргументации.Повеќе детали ќе објавиме подоцна.

Во случај да сте ги пропуштиле вестите за промените, еве кратка рекапитулација.

  • Максималната почетна цена е 100 милиона
  • Отсега нема да бидете во можност да ја зголемите понудата за повеќе од 1 милион или 100% (На пример: На маркетот има играч со почетна цена 10,000. Па така ти ќе можеш да испратиш макс. понуда од 1,010,000, не повеќе. Следната макс. понуда ќе биде 2,020,000, па 4,040,000 итн.)
  • Нема да бидете во можност да додавате на понудата доколку вашата понуда е најголема. 
  • Менаџерите кои побарале да им биде избришен тимот нема да имаат можност да даваат понуди на маркетот

Исто би сакале да ве информираме дека ја стартувавме опцијата агент на маркетот за членовите од персоналот и во двата спорта, и хокеј и фудбал. Корисниците на PRO пакетот ќе имаат едно бесплатно користење на оваа опција по сезона. Системот не ја препознава разликата дали сте ја искористиле за член од персоналот или играц, па така бидете претпазливи како го користите.

И на крајот би сакал да ве потсетан да ги почитувате модераторите и нивната работа на форумите. Во случај да не се согласувате со нивната одлука, пробајте да разговарате со нив преку приватни пораки. Не заборавајте дека е забрането да коментирате на одлуките на администраторите или банирањате на форумот. Доколку не знаеш кој го избришал твојот пост, јавете се на главниот модератор или капитенот на националниот тим како би го решиле проблемот.

Имајте пријатен ден!

 Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе