Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Најнови опции и други вести

Драги пријатели,

денес имаме многу нови вести за вас. Како прво, би сакал да ви ги презентирам најновите опции во нашата игра. Тоа е опцијата да понудите играч за продажба. Ако сакате да продадете играч, но се плашите дали ќе се продаде за цената која вие ја сакате, можете да го понудите за продажба на 100 дена за цена која вие ја сакате. Можете да ја избришете понудата кога сакате или поак да ја смените цената кога сакате. Штом некој че ви испрати понуда за тој играч, тој веднаш ќе биде ставен на листата за трансфери на 7 дена со почетна цена од таа понудена. Оваа опција можете да ја искористите еднаш во сезоната бесплатно. Опцијата ќе чини 10 кредити, но во првиот месец ќе има попуст од 50% и ќе биде 5 кредити за една употреба. Листата на играчи можете да ја најдете ако изберете "За продажба" на страната на маркетот.

Многу ми е мило да ве известам дека работите на новиот графички пренос во живо во хокејот има големи напредувања од нашиот последен извештај. Графичката позадина се комплетирани, звукот е додаден и игрите се подобрени. За вас го спремивме модел игра која можете да ја гледате овде.Ви препорачуваме да го гледате со звук.

Сигурен сум дека сакате да знаете кога ќе бидете во можност да ги гледате вашите игри на овој начин. Сеуште ни треба време за за да ги поправиме чудните одбивања, офсајди и слични проблеми. Наша цел е да ја направиме играта да изгледа што пореално може. Се надеваме да го пуштиме во употреба новиот пренос како една од првите работи во наредната година.

Сега другите вести. Во фудбалот моментално работиме на У20 и У17 националните тимови. Планот е да ги пуштиме во употреба наредната сезона. У20 и У17 националните тимови ќе имаат светско првенство секоја сезона. Квалификациите за Светското првенство ќе функционираат исто како и кај сениорските тимови.

Ситна поправка која е имплементирана минатата недела во фудбалот е гол по натпревар статистиката сега е прикажана во децимали. Минатата недела додадовме и нови страници кои го прикажуваат последните резултати на националниот тим како и наредните натпревари.

Исто така го отстранивме лимитот на почетните цени на играчи и членови на персоналот. Наместен е на 100 милиони за да се избегне банкрот на тимовите доколку нема понудени цени. Затоа лимитот е за почетна цена, наместивме 5 милиони на даноците кои се плаќаат во случај да не се продаде играчот или членот на персоналот.

На крајот на Ноември, ППМ завзема дел од дигиталната изложба наречена NextGen Expo 2012 во Братислава втора година по ред. Оваа година, не само ѓто го претставуваме ППМ, туку и Tennis Duel и Racing Duel. Сите слики можете да ги најдете на Facebook.

That's all, have a nice day!Постари вести
07/2020

03/2020

01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

Покажи повеќе