Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Аукција во живо!

Здраво,

борбата за место во погорните лиги во кошарката го достигнува врвот во аукцијата во живо. Придружете им се на нашите наддавања за подолните лиги ако преферирате да почнете таму. Само изберете една лга што ви одговара и наддавајте.

Играњето со луѓе што ги познавате е многу поинтересно нели? Сега можете да ги канете вашите пријатели во истата лига каде што вие настапувате! Можете да поканете до 15 пријатела од вашата земја. Поканетите пријатели ќе земат  50% попуст од почетната цена за секоја позиција во лигата за којашто нема наддавање.

Земете учество во аукцијата тука

Ви требаат повеќе кредити за да наддавате? Сега е добро време да купите преку PayPal затоа што ќе добиете до 25% бонус кога го корисите овој метод. Одете на PRO Zone и проверете! Понудата истекува на 30-ти Јуни.Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе