Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Фудбал бета

Здраво пријатели,

Ова се првите фудбалски вести.Ако веќе имате ваш тим, добредојде на Фудбалскиот профил. Ако не, тоа најверојатно значи дека:

а) Немате право да создадете тим сеуште

б) Вие имате право да се создаде тим, но не сте го направиле тоа

Бета верзијата на фудбал беше отворена за сите развивачи и тестери во Вторник 6 Април 2010 година. Другите членови на тимот како капитените, асистентите, преведувачите и сл ќе следи наскоро.

Ние планираме најкасно до Вторник 6 Април 2010 година да ги пуштиме и редовниоте корисници на играта. Како што беше најавено претходно, цената на внесувате ќе биде 30 кредити кои ќе бидат платени при создавањето на тимот.

Периодот кога ќе биде можно да се создаде тим во бета верзија за кредити ќе трае 2 недели. По овој период ќе има ограничен број на слободни места за добивање тим секој ден. Создавањето на тим ќе биде без кредити, но тоа значи дека може да се случи некој да не влезе во слободните на дневн квоти.

Во бета верзијата ќе се работи неколку недели и тогаш ќе настане целосно рестартирање и сите ќе почнат од нула во целосната верзија. Во текот на бета верзија, ќе можете да изберете во која лига би сакале да игрте. Се разбира, оние кои се на повисоки места во листата на чекање за фудбал ќе бидат во најпосакуваната лига. Ако сте премногу назад во листата, не би можеле да завршите каде што ќе одберете.

Ве молиме имајте на ум дека ова е само бета верзија и многу од карактеристиките се уште недостасуваат и многу други работи бараат доработка.Вашата помош со пријавувањње на грешки на форумите ќе биде многу ценета.

Уживајте во играта!Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе