Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Попусти на ПРО пакетите

 

Здраво пријатели,

По лансирањето на новиот и подобрен мотор за натпреварите, имаме уште една добра вест за вас. Од сега натаму па се до септември 14, 2011, 14.00pm часот може да се купи ПРО пакети во фудбал за специјални цени:

  • 3 месеци фудбалски ПРО пакет - 10% попуст, ќе заштедите 10 кредити
  • 6 месеци фудбалски ПРО пакет - 20% попуст, ќе заштедите 36 кредити
  • 12 месеци фудбалски ПРО пакет - 30% попуст, ќе заштедите 96 кредити
  • 12 месеци хокејски + фудбалски ПРО пакет - 50%   попуст на 1 спорт, ќе заштедит 160 кредити

Не се двоумете да го активирате вашиот ПРО пакет тука . Ако немате доволно кредити, можете да ги купите тука .

Исто така би сакале да ве информираме дека ние направивме нова опција која ќе ви овозможи да го копирате составот од претходниот натпревари или од друг ваш состав. На пример можете да го копирате вашиот стандарден состав во составите А, Б, Ц или Д и обратно. Исто така, можете да го копира составот од натпревар што сте го одиграле во текот на последните 7 дена. Сепак оваа функција само ги копира стартната постава и замените. Тоа не ги копира вашите поставувања за шутирање слободни удари и поставувањата за замените. Може да се најдат овие нови функции на дното на состви страницата.

Исто така би сакале да ги предупредиме сите кандидати за менаџери на националните тимови кои испраќаат спам пошта и бараат гласови од другите корисници е против правилата и е казниво. Ние веќе мораше да дисквалификуваме неколку кандидати, поради тоа.

Имајте пријатен ден!

 Постари вести
01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

Покажи повеќе