Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Промени во драфтот и други новини

Драги приатели,

како што знаете првиот драфт во хокеј веќе е историја. Собиравме одзиви од вас и одлучивме да направиме неколку промени за следниот драфт.

  • Ќе го смениме начинот на пресметување на потенцијалот на играчите. Беше базирано на основниот квалитет на играчите, но ќе користиме систем од пресметани квалитети во атрибутите релевантни за типот на играчот. Ќе биде слично со ѕвездите во академијата.
  • Ќе испратиме тимски новости со репортите од скаутирањето на играчите што сте ги додале предниот ден.
  • Претставувсањето на потенцијалот на играчите беше изменето за да го претставува подобро потенцијалот.
  • Ќе дадеме опција на не-ПРО корисниците да ги изменува местата на скаутираните играчи за 1 кредит.
  • Исто така ќе им дадеме опција на не-ПРО корисниците да ги подредат играќите според потенцијалот за должината на кариерата за 10 кредита.
  • Ако ПРО пакетот ви истече, вашата подредба на играчите ќе се запази.
  • Ќе го поништиме ектра скаутирањето за пари. Ова ќе биде слободно за секој да може да скаутира 1 играч секој ден.
  • Ќе додадеме опција да се ресетира редоследот на играчите по дефолт.
  • Ќе организираме драфт секоја друга недела од втората половина на сезоната. Новите драфтови(недела 2, 6, 10, 14) ќе имат случаен распоред. Меѓутоа, на секој ќе му биде гарантирана позиција во првата половина во првата рунда најмалку дбапати од овие 4 драфтови. Оваа сезона во хокеј, ќе бидат организирани само во 10 и 14 недела. Тимовите што избираа во втората половина во првата рунда во 10 недела, ќе избират во првата половина од првата рунда во 14 недела.
  • Ќе го изменеме времето на драфт во повеќе земји. Не е возможно да има драфт во многу земји истовремено. За да се избегне преоптеретување на серверот, малку ќе го развлечеме времето.

Во фудбалот, сте забележали дека ја подобривме страницата со измени. Ја додадовме ПРО верзијата исто, which means that you can see the attributes of players highlighted if you have set player types and the energy column was added to the list of players.

As of next season in handball, we will change match times for countries who played their matches at 18:00 and 19:00 CET. They will be moved back by 1 hour (to 19:00 and 20:00). Same goes for their national team match times.

Имајте пријатен ден!Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе