Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Специјална понуда од PayPal

Здраво пријатели,

подготвивме специјална понуда за вас заедно со PayPal. Од октомври 20ти до ноември 10ти можете да добиете до 350 бесплатни кредити за иста цена доколку изберете плаќање преку PayPal. Понудата ги вклучува следниве пакети:

  • за €13.90 добиј 100+10 = 110 кредити (10% бонус)
  • за €23.90 добиј 200+30 = 230 кредити (15% бонус)
  • за €35.90 добиј 350+70 = 420 cкредити (20% бонус)
  • за €135.90 добиј 1400+350 = 1750 кредити (25% бонус)

Кредити можете да купите во ПРО зоната. Не ја пропуштајте оваа шанса!

Имајте пријатен ден!Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе