Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Денови на отворена врата за време на второто светско првенство во хокеј на мраз

 Здраво пријатели,

пред неколку дена отворивме страница посветена на ППМ средбите. Оваа страница ќе ве одржува во тек со сите состаноци на менаџерите што се случува во вашето соседство или на било кое место. Вие исто така можете да ги видите сликите од претходните средби. Имаме поминато многу време во собирање информации од минатите состаноци, но се уште ни недостасуваат некои. Ако можете да ни обезбедите информации за некои состаноци контактирајте го maTTko. Исто така можете да го контактирате доколку сакате да организирате средба самите.

Ние би сакале да ве поканиме на Деновите на отворена врата што ќе се одржи во текот на Светското првенство во хокеј на мраз (Мај 4 и 5, од 10:00). Ќе имате можност за да го видите ППМ седиштето во Братислава, ќе имате мпжност за разговор со творците на играта или да се сликате со нив и да се уверете како се развива играта. Исто така ќе има некои закуски и книгата за гости и сите посетители ќе добијат сувенир. Дознајте повеќе на страницата за состаноци. Вие исто така може да држите чекор со заедницата и вестите со приклучување на нашата страница на facebook.

Ние направивме мали подобрувања во календарот. Ако кликнете на датумот, прозорецот на календарот со детали за натпреварот на тој датум веќе има информации за тоа кој ден од сезоната е избран. Тоа е прилично мала работа, но мислиме дека тоа ќе ви помогне да дознаете кога сезоната завршува.

За крај би сакале да посакаме добредојде назад на нашиот поранешен програмер Mysho кој се враќа  во нашиот тим за да ни помогне со развојот.

Имајте пријатен ден!

 

 Постари вести
07/2020

03/2020

01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

Покажи повеќе