Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Нови Услови за Употреба

Драги пријатели,

би сакале да ве информираме дека новите Услови за Употреба стапуваат во сила од денес, Јануари 16, 2014. Можете да ги најдете овде: Terms of Service.

Највоочливата разлика е, дека веќе не е можно да се праќат кредити на други менаџери. Ја објавивме оваа промена во Ноември за да ви дадеме доволно време да ги извршите сите кредитни трансфери што ви се потребни. Сеуште е возможно да се купуват кредити за друго лице. Можете да ја изберете оваа опција во PRO zone за време на плаќањето.

Исто така има нова верзија на Privacy Policy која стапува во сила од денес.Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе