Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1292 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Освојте PRO пакет во велигденскиот натпревар!

Здраво пријатели,

оваа година, велигденот на PowerPlay Manager ќе биде повеќе забавен од обично. Во наредните 11 денови, секојдневно по три велигденски јајца ќе се појавуваат на страниците од играта. Ваша задача ќе биде да ги соберете сите и доколку успеете, ќе добиете 7 дневен бесплатен PRO пакет  на 4ти Април. Доколку ги играте ид двата спорта, PRO пакет ќе добиете на двата.

Доколку не успеете да го најдете велигденското јајце на денот кога се појавил, не грижете се, таму ќе остане до крајот на натпреварот (4ти Април) или додека не го соберете. Последните три јајца ќе се појават на велигденски понеделник. За да го соберете јајдето, кликнете на него. Бројот на собрани јајца ќе можете да го видите во специјалната порака на вашиот налог.

Јајцата можат да бидат скриени на било која страна на PPM. Доколку играте еден спорт, не грижете се. Онаму какде сшто се понавуваа јајцата во хокејот, таму се појавуваат и во фудбалот. Отворете ги очите и уживајте!

Нов систем на промоција и испаѓање

Имам уште едно важно соопштение за вас. Системот на промоција или испаѓање ќе биде променет на крајот од оваа сезона во фудбалот, а во хокејот во својата 14 сезона. Новиот систем ќе изгледа вака:

  • 20то пласираниот бо хокеј (22от во фудбал) - испаѓа во лога еднаква на истиот број на лигата (пр. II.1 во III.1)
  • 19то (21во) пласираниот - сегашниот број на лигата + вкупниот број на лиги од вашето ниво (пр. II.1 во III.5)
  • 18то (20во) пласираниот -  сегашниот број на лигата + вкупниот број на лиги од вашето ниво * 2 (пр. II.1 во III.9)
  • 17то (19то) пласираниот - сегашниот број на лигата + вкупниот број на лиги од вашето ниво * 3 (e.g. II.1 to III.13)
  • истото важи и за оние од 16 до 13 во хокеј, односно 18 до 15 во фудбал за одредување на противникот во баражот
  • тимовите кои што испаѓаат ќе идат заменети со тимовите од лигите од каде што испаѓаат

Овој систем би требало да овозможи зоната на изпаѓање во предпоследното ниво на лигата да биде сосема исто каки и останатите, а не како сега каде во некои лиги има 4+4 зона за испаѓање, додека останатите немаат каде да изпапаат.

Иако истото можевме да го направиме и во хокејот оваа сезона, се одлучивме тоа во толку краток рок.

Следниот пат ќе ви откријам некои возбудливи вести околу хокејот. Останете со нас!Постари вести
12/2020

11/2020

07/2020

03/2020

01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

Покажи повеќе