Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Поправки на баговите и нови опции

Драги пријатели,

Во последните денови и недели направивме некои нови промени и ги поправивме баговите во кошарката,ракометот и фудбалот. Ќе започнам со најновиот спорт.

Новини од кошарката

Направивме некои поправки во енџинот на кошарката. Влијанието на енергијата беше поправено и зедовме некои мерки да се осигуриме дека играњето со само 5 играчи не е добра тактика. Поправивме и некои помали багови со измените. На пример ако првата измена излезе заради 5 прекршоци, играчот од стартната постава ќе се врати во игра, само ако не е на клупата заради 3 или 4 прекршоци. Втората измена ќе биде искористена само во случај кога стартерот и првата измена не можат да играт. Со други зборови, втората измена не влијае повеќе на првата.

In order to make your job of creating your lineup easier, we have added a filter for positions. You can use checkboxes to only display those players that are suitable for that position. The filter only takes into account the recommended height for each position and not the actual attributes of the players. However, the player's height and his attributes (and qualities) are somewhat connected and a taller player is more likely to have attributes suitable for a center or a power forward. It's mainly designed for new users and those who are not so familiar with basketball as a sport.

Некои помали багови истотака беа поправени во преносот во живо.

Новини од ракометот

Во ракометот додадовме анимации на головите во репортажата од натпреварот.  Само кликнете на филм иконата до името на стрелецот да видете како е постигнат голот.

Новини од фудбалот

IВо фудбалот поправивме некои багови со измените што се појавуваа само кога се прави одредена комбинација од движења. Кога ова се појавуваше, се прикажуваа само 9 играчи на поле и измените не се случуваа воопшто. Ова не би требало да се случува повторно.

Tоа е се, имајте пријатен ден!Постари вести
07/2020

03/2020

01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

Покажи повеќе