Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1298 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Најнови информации за ракомет и останиати опции

Драги пријатели,

Сигурен сум дека многу од вас нестрпливо ги очекуват вестите за развивањето на ракомето. Едно од најчестите прашања е кога ќе започне новиот спорт. Среќни сме што многумина од вас се возбудени и нестрпливо очекуваат да започне ракометот.

Можам да кажам деке развивањето на ракометот засека оди добро. Во моментов имаме само еден програмер кој работи цело работно време, а наскоро ќе му се приклучи уште еден. Единствено што можеме да ви го соопштиме е тоа дека играчот ќе има 8 атрибут и дека ќе можете да трнирате специјалисти за напад и одбрана, но и останатите кој можат да играат на двата дела од теренот. Истотака припремивме и основен нацрт на тактики кои ќе можат да се користат. Како што ќе се одвива развојот, ќе ве известуваме за она што се одвива зад завесите, така да следете го развојот.

Сеуште постојат незавршени работи во фудбалот којшто треба да ги средиме, за подоцна повеќе програмери се префрлат на развојот на ракометот. Зборуваме за новата страна за замени и drag & drop опции при поставувањето на поставите. Измените се во фаза на тестирање и останува уште да се  подобри дизајнот, додека страната со поставите бара малку повеќе работа, но и таа опција напредува. И двете опции ќе бида лансирани истовремено. Ќе има и поедноставна верзија за мобилни телефони кои не подржуваат drag & drop.

Светското првенство во хокеј започнува на 25-ти Август. Процесот на давање понуди и гласање за домаќин на овие турнири се велосно во рацете на менаџерите на националните тимови. Среќни сем што засега имаме важечки понуди за 6 од 9 турнири, но се надеваме дека во иднина ќе имаме повеќе понуди. Крајниот рок е ист како и секоја година (83 ден од сезоната) и кој сака да заработи 100 кредити за успешна понуда, треба да го контактира селекторот на репрезентацијата. Оваа сезона шампионатите ќе се одржат во:

  • Топ дивизија - сениори: Словачка
  • Дивијзија I - сениори: Канада (нема понуда, селектирана од PPM)
  • Дивизија II - сениори: Бугарија (нема понуда, селектирана од PPM)
  • Топ дивизија под20: Словачка
  • Дивизија I под20: Велика Британија
  • Дивизија II под20: Норвешка (нема понуда, селектирана од PPM)
  • Tоп дивизија под18: Романија
  • Дивизија I под18: Хрватска
  • Дивизија II U18: Ирска

На крајот, скамаме да ве известима да не им верувате на програмите или интернет страниците кои бараат од вас да го внесете вешето PowerPlay Manager корисничко име и лозинка. Овие програми и интернет страни се направени како би ви ги укранле вашите податоци за приклчување и предноста за која што пишува дека ќе ја добиете е лажна. Тие велат дека ќе добиете бесплатни кредити oили пари на играта што е смешно. Исто така пазете се од страните кои излгедаат потполно исто како и PPM, но имаат различни адреси. Тие се само клонови да дизајнирањето кои сакаат да ви ги украдат вашите податоци за приклучување. Доколку наидете на нешто слично, пријавете го кај нас.

Имајте пријатен ден!Постари вести
12/2020

11/2020

07/2020

03/2020

01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

Покажи повеќе