Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Освоите кредити за најдобро сценарио

 Драги пријатели,

ви даваме шанса да освоите 350 кредити за пишивање на детално сценарио за видео реклама од 30 секунди. Сценариото мора да биде детално така да продуцентите знаат точно што се случува во секоја секунда од видеото. На крајот од видеото, мора да го има логото на PowerPlay Manager или да се спомене името а потоа линкот до нашата игра.

Ако го искористиме вашето сценарио или финалниот прозивод е инспириран од вашето сценарио ќе добиете 350 кредити што е доволно за повеќе од една година ПРО пакет. Ако не биде искористено ниедно сценарио тогаш наградата ќе биде повлечена. Крајниот рок е 13 Мај 2011, а сценариото мора да биде пратено на англиски на мејлот martin.hornik@powerplaymanager.com.

Како што знаете, новата сезона почнува во понеделник. Ноќното ажурирање овој ден ќе почне нешто покасно и можеби ќе трае нешто подолго од вообичаено, па ве молиме да бидете стрпливи. Тоа ќе биде прва промена на сезона после миграцијата па ќе ја набљудуваме ситуцаијата за да избегнеме било какви проблеми.

Имајте убав ден!

 Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе