Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Напредокот во ракометот се придвижува

Драги пријатели,

како што обеќав минатата недела, ви носам возбудливи вести од ракометот. Разработкта на ракометот зема замав и наскоро од тестерите ќе биде побаран тест. Би сакал да ви кажам за некои промени во економијата што ќе бидат приложени во ракометот.

За да се направат големите состави потешки за менаџирање и да се редуцира таканареченото daytrading, бројот на тренерите, физиотерапевтите и докторите ќе зависи од бројот на играчите. На пример ако преминете определен број на играчи, ќе ви требат 3 или дури 4 тренери за да се одржи дневниот напредок на сите играчи. Ако не го сторите тоа играчите ќе напредуваат побавно. Ако надминете определен број на играчи, ефикасноста на тренингот ќе падне со дури 4 тренера. Истата формула ќе биде и со физиотерапевтите и со докторите. Бројот на потребните лектори ќе зависи од бројот на вашиот персонал и бројот на одржувачи на арената ќе зависи од капацитетот на арената. Ништо нема да се промени кај менаџерите и спортските директори.

Tactics

Објектите нема повеќе да вредат исто. Тренинг центарот и одделот за економија и човечки ресурси ќе бидат најскапите објекти. Од друга страна центарот за подршка, центарот за обука и медицинскиот центар ќе бидат најевтини. Платите на персоналот will исто ќе зависат од одделот во којшто работат. Тоа значи дека тренерите и менаџерите ќе имат најголеми плати.

Исто се радуваме што можеме да ви ја покажеме страната за тактика. Кликнете на сликата да ја видите во цел размер. Ќе имате повеќе тактички опции на страницата за постава што ќе ви ги покажеме следниот пат.

Сега за новостите. Минатата недела ве информиравме за промената во останокот/промоцијата. За да е полесно за вас да следите до каде вашиот тим може да се промовира/отпадне, ја додадовме оваа информација League Info page во фудбалот. Исто така ги подобривме линиите што ја определуваат зоната на испаѓање во секоја лига во зависност од моменталната ситуација. На пример, ако вашата фудбалска лига има само две лиги во подолното ниво, линијата за испаѓање ќе биде повлечена под 18 и 20 место. Ги отсранивме линиите за промоција од највисоките лиги. Ќе го направиме истото и во хокејот со стартот на следната сезона кога промените ќе следуваат и во хокејот.

Имајте пријатен ден!Постари вести
12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

11/2017

10/2017

08/2017

06/2017

03/2017

12/2016

11/2016

10/2016

Покажи повеќе