Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1292 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Браќата Родман во канцеларијата на PowerPlay Manager

Драги пријатели,

како што знаете, нашата канцеларија е отворена за посетители во текот на Светското првенство во Хокеј на Мраз. Официјално датуми беа 3 и 4 Мај, но имавме посетители и во другите денови. Некои луѓе навистина дојдоја од далеку.

Ни беше особено мило да ги поздравиме нашите кумови од Словенија и репрезентативци Марсел и Дејвид Родман. Момците најдоја време да ја посетат нашата канцеларија ден по нивниот натпревар против Германија. Иако тие беа многу уморни, сакаа да ја видат ППМ канцеларија и ја  потпишаа нашата книга за гости. Еден ден подоцна, тие го одиграа веројатно најдобриот натпревар на Светското првенство, кога помогнаа да ја победат Летонија со 5-2. Двајцата браќа имаа по една асистенција на овој натпревар. За жал тоа не беше доволно да се избегне испаѓање. Момците беа многу разочарани кога се сретнавме по финалниот натпревар против Белорусија, но тие го одржаа нивното ветување и подарија потпишани дресови на PPM канцеларијата. Ние сме многу благодарни за тоа. Ние ќе направиме посебно место за овие дресови во нашата канцеларија.

Меѓу другите гости тука беа унгарскиот капитен   Kityusz (кој го славеше својот роденден кога не посете), заедно со можеби најстариот менаџер во Унгарија nyugdijas .Подоцна имавме посетители од Шведска - од капетанот на Шведска и Норвешка Niklazzon и неговиот брат barbaren .  Тие останаа во Братислава неколку дена и тие дури и станале канцелариски инвентар за неколку дена.Токму кога мислевме дека рекордот за  растојанието  беше поставен, тоа  се надгради од страна на посетителите од Исланд - meele и неговата ќерка. Поранешниот капитен на исландски тим дојде до Светското првенство за поддршка на неговата родна земја Латвија.

И покрај тоа што не беше огромна, бевме среќни да ги поздравиме сите гости кои дојдоа и ја видоа нашата канцеларија и како ние работиме. Ви благодариме што дојдовте.

 Постари вести
12/2020

11/2020

07/2020

03/2020

01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

Покажи повеќе