Време:

  
  .
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1298 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбалски вести

Boxing Duel е тука!!

Драги пријатели,

ППМ гордо ви ја претставува новата игра наречена Boxing Duel.Играта носинеколку нови опции во споредба со предходните Duel игри што ја прави дури и поинтересна.

Почнувате да креирате ваш сопствен боксерски идентитет. Вашиот борец треба да ги учи боксерските основи и да оди кон неговите падови и успони. Понекогаш че треба да направите избор што следно да прави вашиот борец.

Да ви помогнеме полесно да ја разберете играва, почнувате со туторијал кој ќе ви помогне во првите неколку нивоа на играта. За секој туторијал кој ќе го поминете успешно, добивате специјална награда. Кога ќе го завршите туторијалот, вашиот тренер настапува и ви дава нови задачи кои треба да ги исполните за да добиете награди. Задачите од тренерот се потешки од регуларните, и затоа наградите се поголеми.

Играњето е подинамично од предходните Duel игри. Одите низ нивоата побрзо и секогаш има нешто што треба да го завршите дадено од страна на тренерот.

Се на се, најновата Duel игра има поголемо подобрување и дефинитивно мора да го пробате. Можете да се регистрирате тука, но не чекајте премногу време. Ако се регистрирате пред 17:00 часот, ќе добиете аватар од ограничената едиција.Постари вести
12/2020

11/2020

07/2020

03/2020

01/2020

12/2019

08/2019

04/2019

01/2019

12/2018

09/2018

05/2018

01/2018

Покажи повеќе