Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 Real Čachtice

ID: 78495
Словачка II.2 (Позиција 6)
818 499 681
Лого на тимот
Клубско знаменце
Овој тим нема знаменце!
Генерален спонзор
Јачина на тимот
Голман 231
Одбрана 270
Среден ред 293
Напад 158
Вкупно 238

2756

421.66

27/12

1

Pеклами


Real Čachtice
Тимски ИД 78495
Име на менаџерот Billy McClane
Држава Словачка Словачка
Регион Trenčiansky
Воспоставен 2012-06-10 (Сезона 7)
Лига Словачка II.2 (Позиција 6)
Името на стадион Old Čachticford (80000)
Вебстрана на тимот ---


Неодамна собрани знаменца

Најнови соопштенија за јавноста
Нема настани во јавноста...
Дрес на тимот
Голмански ракавици


Медиумски спонзор
АкцијаLOG: soccer_calendar