Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 Hirschkalb Sudety

ID: 7775
Република Чешка II.4 (Позиција 22)
823 223 128
Лого на тимот
Клубско знаменце
Клубот не дава знаменце на противниците без свое знаменце
Генерален спонзор
Јачина на тимот
Голман 216
Одбрана 257
Среден ред 340
Напад 108
Вкупно 230

3495

417.28

33/8

8

Pеклами


Hirschkalb Sudety
Тимски ИД 7775
Име на менаџерот Развивач во живо Mazakis
Држава Република Чешка Република Чешка
Регион Ústecký kraj
Воспоставен 2010-06-01 (Сезона 1)
Лига Република Чешка II.4 (Позиција 22)
Името на стадион Na Markétě (68000)
Вебстрана на тимот ---


Најнови трофеи

Неодамна собрани знаменца

Најнови соопштенија за јавноста
Нема настани во јавноста...
Дрес на тимот
Голмански ракавици


Медиумски спонзор
АкцијаLOG: soccer_calendar