Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1292 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 Jedi Knights

ID: 37180
Словачка II.4 (Позиција 17)
894 812 002
Лого на тимот
Клубско знаменце
Овој тим нема знаменце!
Генерален спонзор
Јачина на тимот
Голман 222
Одбрана 301
Среден ред 274
Напад 159
Вкупно 239

3625

399.52

27/25

3

Pеклами


Jedi Knights
Тимски ИД 37180
Име на менаџерот Сопственик на ПРО пакет Словачка jedimaster
Држава Словачка Словачка
Регион Trenčiansky
Воспоставен 2011-01-17 (Сезона 3)
Лига Словачка II.4 (Позиција 17)
Името на стадион Jedi Temple (80000)
Вебстрана на тимот ---


Најнови трофеи

Неодамна собрани знаменца

Најнови соопштенија за јавноста
Нема настани во јавноста...
Дрес на тимот
Голмански ракавици


Медиумски спонзор
АкцијаLOG: soccer_calendar