Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 Arsenal Sofia

ID: 25937
Бугарија II.3 (Позиција 4)
823 223 128
Лого на тимот
Клубско знаменце
Клубот дава знаменце на сите противници
Генерален спонзор
Јачина на тимот
Голман 214
Одбрана 288
Среден ред 316
Напад 157
Вкупно 244

3073

402.90

29/14

2

Pеклами


Arsenal Sofia
Тимски ИД 25937
Име на менаџерот Преведувач lars74
Држава Бугарија Бугарија
Регион Sofia
Воспоставен 2010-06-01 (Сезона 1)
Лига Бугарија II.3 (Позиција 4)
Името на стадион Emirates Sofia (80000)
Вебстрана на тимот ---


Најнови трофеи

Неодамна собрани знаменца

Најнови соопштенија за јавноста
Нема настани во јавноста...
Дрес на тимот
Голмански ракавици


Медиумски спонзор
АкцијаLOG: soccer_calendar